Nepatīk rutīna un vienveidība?

 

Viegli pagatavojamā krēmzupa ar vistas garšu, kas palīdz efektīvi uzlabot ķermeņa formas, ar pielietojot nelielu izdomu katru dienu, var kļūt par īstu atklājumu. Ieteikumi, kā dažādot ierasto zupas garšu. Garšo, mēs apsolām – jūs būsiet pārsteigti!

 


VISTAS GARŠAS KRĒMZUPA AR DĀRZEŅIEM (151 KCAL)

Sastāvdaļas (1 porcijai)

1 paciņa Nutriless vistas garšas krēmzupa

30 g ķirbis

30 g burkāni

40 g brokoļi

Pagatavošana:

Sagrieziet ķirbi, burkānus, brokoļus gabaliņos. tvaicējiet dārzeņus virs verdoša ūdens, noteciniet. Ielejiet sagatavoto Nutriless zupu bļodā un pievienojiet dārzeņus.


VISTAS GARŠAS KRĒMZUPA AR AUNAZIRŅIEM (133 KCAL)

Sastāvdaļas (1 porcijai)

1 paciņa Nutriless vistas garšas krēmzupa

15 g sausu aunazirņu

Pagatavošana:

Aunazirņus iemērkt ūdenī uz nakti. Novārīt. Sagatavojiet zupu ar karstu ūdeni, samaisiet, pievienojiet vārītos aunazirņus, pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.


VISTAS GARŠAS KRĒMZUPA AR VĀRĪTU TĪTARA GAĻU UN SPINĀTIEM (172 KCAL)

Sastāvdaļas (1 porcijai)

1 paciņa Nutriless vistas garšas krēmzupa

50 g vārītas tītara / vistas filejas

5 g spinātu

Pagatavošana:

Vāra tītara fileju, sagriež to salmiņos. Sasmalciniet svaigus spinātus. Sajauciet ar sagatavoto Nutriless zupu.


VISTAS AROMĀTA KRĒJUMA ZUPA AR SVAIGIEM DĀRZEŅIEM (TIKAI 128 KCAL)

Sastāvdaļas (1 porcijai)

1 paciņa Nutriless vistas garšas krēmzupa

30 g cukini

5 g citrona sulas

Pagatavošana:

Cukini sagriež kubiņos, apkaisa tos ar citronu sulu un ar rozmarīnu. Atstāj uz pusstundu. Pagatavojiet Nutriless zupu un pievienojiet cukini kubiņus. Varat pievienot arī citus dārzeņus, piemēram, tomātus.


VISTAS AROMĀTA KRĒJUMA ZUPA AR GRIĶIEM (180 KCAL)

Sastāvdaļas (1 porcijai)

1 paciņa Nutriless vistas garšas krēmzupa

15 g neapgrauzdētu griķu

5 g pētersīļu un piparmētru

5 g citrona sulas

Pagatavošana:

Vakarā griķiem uzlejiet karstu ūdeni un atstājiet pa nakti. Smalki sasmalcina pētersīļus, piparmētru un pievieno citrona sulu. Sagatavotajai zupai pievienojiet griķu un garšaugus.